Som værkfører i den mekaniske afdeling bliver du en del af en spændende og afvekslende hverdag på Hirtshals Yard. Afdelingen består i dag af et stærkt team af kolleger, som du hver eneste dag skal inspirere til at fuldføre deres opgaver til tiden og nå deres mål.
Som værkfører i den mekaniske afdeling bliver du en del af en spændende og afvekslende hverdag på Hirtshals Yard. Afdelingen består i dag af et stærkt team af kolleger, som du hver eneste dag skal inspirere til at fuldføre deres opgaver til tiden og nå deres mål. Som værkfører i den mekaniske afdeling bliver du en del af en spændende og afvekslende hverdag på Hirtshals Yard. Afdelingen består i dag af et stærkt team af kolleger, som du hver eneste dag skal inspirere til at fuldføre deres opgaver til tiden og nå deres mål.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Værkfører til Mekanik og Propulsion ved Hirtshals Yard


Hirtshals Yard tilbyder totalløsninger inden for reparation og udskiftning af stål, ombygninger, mekanisk arbejde på fremdrivningssystemer, hjælpemaskineri og motorer. Ud over dokningskapacitet råder virksomheden over 280 meter kaj. Hirtshals Yard har specialiseret sig i dokninger, reparationer og diverse services på fiskerbåde, små og mellemstore hjælpefartøjer samt slæbebåde inden for offshore.

Om stillingen

Som værkfører til Mekanik og Propulsion bliver du en del af en spændende og afvekslende hverdag på Hirtshals Yard.
 
Afdelingen består i dag af et stærkt team af kolleger, som du hver eneste dag skal inspirere til at fuldføre deres opgaver til tiden og nå deres mål.
 
Som værkfører får du ansvaret for den mekaniske afdeling som består af 20 kolleger som du skal være leder for. Du kommer sammen med teamet til at forestå mekanisk arbejde på fremdrivningssystemer, hjælpemaskineri og motorer på diverse fartøjer.
 
Hos Hirtshals Yard går man ikke på kompromis med kvaliteten og kundernes høje kvalitetskrav. Du skal derfor som værkfører indenfor mekanik og propulsion sikre, at denne høje standard bliver leveret til tiden og i rette kvalitet.
 
Hirtshals Yards projekter stiller store krav til tid, præcision og kvalitet, og netop disse værdier udgør det bærende fundament i hverdagen. Du skal kunne spejle dig i deres kompromisløse holdning til kundetilfredshed, kvalitetsbevidsthed og ordholdenhed.
 
Som værkfører evner du at bevare overblikket og skabe sammenhænge i en travl hverdag. Du er den igangsættende person, der motiverer dine kolleger og får tingene til at ske.
 
Du vil i jobbet skulle deltage i byggemøder, og du referere til produktchefen.
 
Dine primære opgaver er:
 • dagligt tilsyn med opgaverne og deres fremdrift
 • arbejdsledelse af timelønnede kolleger
 • opfølgning på og prioritering af de enkelte arbejdsopgaver i samarbejde med projektteamet
 • tæt samarbejde mellem produktionen og kvalitetsafdelingen.

Om dig

Du har solid erfaring inden for mekanik- og propulsionsområdet samt viden omkring fremdrivningsdelen indenfor den maritime branche. Du er sandsynligvis uddannet maskinarbejder, skibsmontør eller skibsbygger eller har anden relevant faglig baggrund eller ballast.
 
Derudover forventes det, at du:
 • har en baggrund som maskinmester, værkfører eller lignende
 • evt. har flere års erfaringer inden for fremdrivningsdelen eller værftsindustrien
 • har en faglig relevant uddannelse samt gerne solid praktisk erfaring omkring motor- og maskininstallationer på skibe
 • kan detailplanlægge og koordinere kollegerne så de lever op til kundens specifikationer og tidsplaner
 • ikke er bange for at gå foran i pressede situationer
 • sikrer kommunikationen omkring opgaver, fremdrift og resultater
 • har lyst til en travl hverdag med mange udfordringer – såvel store som små

Ansøgning

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Morten Elbro, 2858 0056 eller Karsten Romby, tlf. 2177 2344.

 

Ansøgning mrk. “509 – Værkfører” sendes til job@hedegaardmanagement.dk