Marel er den førende globale leverandør af avanceret forarbejdningsudstyr og tjenesteydelser til fjerkræ-, kød- og fiskeindustrien. Du vil som teknisk designer indgå i et team på 22 dedikerede kolleger, hvor du i tæt samarbejde med salgsstyrken og det øvrige back office team hjælper til med mange forskelligartede layoutopgaver i forbindelse med tilbudsgivning og salg.
Marel er den førende globale leverandør af avanceret forarbejdningsudstyr og tjenesteydelser til fjerkræ-, kød- og fiskeindustrien. Du vil som teknisk designer indgå i et team på 22 dedikerede kolleger, hvor du i tæt samarbejde med salgsstyrken og det øvrige back office team hjælper til med mange forskelligartede layoutopgaver i forbindelse med tilbudsgivning og salg. Marel er den førende globale leverandør af avanceret forarbejdningsudstyr og tjenesteydelser til fjerkræ-, kød- og fiskeindustrien. Du vil som teknisk designer indgå i et team på 22 dedikerede kolleger, hvor du i tæt samarbejde med salgsstyrken og det øvrige back office team hjælper til med mange forskelligartede layoutopgaver i forbindelse med tilbudsgivning og salg.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Teknisk designer til Sales Back Office hos Marel


Motiveres du af at få tegninger til at matche kundens behov og ideer? Ønsker du et job hvor team-spirit, høj faglighed og det at hjælpe hinanden er en naturlig del af hverdagen? - Så bliv en del af Marels Sales Back Office.

 

Om Marel

Marel er den førende globale leverandør af avanceret forarbejdningsudstyr og tjenesteydelser til fjerkræ-, kød- og fiskeindustrien. I partnerskab med deres kunder ændrer de måden, fødevarer forarbejdes og produceres på.

 

Virksomhedens vision er en verden, hvor kvalitetsfødevarer bliver produceret på en bæredygtig og økonomisk forsvarlig måde.

 

Marels topmoderne udstyr og systemer hjælper fødevareproducenter af enhver størrelse og på alle markeder med at producere med højst mulig produktivitet.

 

Marel omfatter ca. 5.100 medarbejdere på verdensplan, kontorer og datterselskaber i 30 lande på seks kontinenter og et netværk af mere end 100 agenter og distributører.

Se mere på www.marel.com

Om stillingen

Du vil som teknisk designer indgå i team på 22 dedikerede kolleger, hvor du i tæt samarbejde med salgsstyrken og det øvrige back office team hjælper til med mange forskelligartede layout-opgaver i forbindelse med tilbudsgivning og salg.

 

Marel Salmon er markedsledende, og jobbet vil derfor give en unik mulighed for at blive en del af et stærkt fagligt team, hvor der er fart over feltet.

Din dagligdag vil være præget af både afvekslende og rutinemæssige opgaver.

 

Den afdeling du vil blive en del af  – Sales Back Office - er ansvarlig for processerne i forbindelse med tilbudsforløb og ordreudskrivning af et projekt. Grundet omfanget og den tekniske kompleksitet i projekterne, er tilbudsprocessen af afgørende betydning. Et projekt kan variere i størrelse fra at bestå af et par maskiner til store nøglefærdige systemer.

 

De primære opgaver, som du vil have sammen med det øvrige team, omfatter bl.a.:

  • Samle tekniske og kommercielle oplysninger for det konkrete projekt
  • Udarbejde kundetilpassede tegninger i Inventor (Factory Design Suite)
  • Priskalkulation samt hjælpe ved tilbudsgivning

Du bliver selvfølgelig oplært i de områder, som du ikke har kendskab til på forhånd.

 

Om dig

Du er teknisk velfunderet, har stor interesse for maskinkonstruktion og har tidligere arbejdet med programmer som Inventor, Solid Works eller lignende. Din uddannelsesbaggrund er sandsynligvis teknolog, ingeniør eller lignende.

 

Som person er du udadvendt, samarbejdende og engageret. Du drives af at skabe gode resultater som en af et team.

Samtidig er du systematisk og sætter en ære i at overholde deadlines. Du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

 

Derudover forestiller vi os at:

  • Du er vant til at arbejde i Inventor, SolidWorks 3D eller lign 3D program.
  • Du evner at styre dine opgaver fra start til slut i en hverdag med høj arbejdsintensitet
  • Du er en team-player, og du arbejder resultatorienteret mod at nå dine mål
  • Du er entusiastisk og motiveres af tæt sparring med dine kolleger

Erfaring med udvikling af maskiner til fødevareindustrien er en fordel, men er ikke et krav.

 

Hos Marel vil du blive en del af et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt.

 

Marel har eget fitness center, sundhedsforsikring og kantineordning samt en lang række andre medarbejderfordele. Lønnen forhandles efter kvalifikationer.

 

 


Ansøgning
Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Karsten Romby Larsen, tlf. 21 77 23 44.

 

Ansøgning mrk. “518 – Teknisk Designer” sendes til job@hedegaardmanagement.dk