Som teamleder for Agri Nord vil du referere til direktøren for økonomi- og virksomhedsledelse. Du bliver leder for et team med 8-10 konsulenter, der rådgiver kunder i landbrugssektoren omkring regnskaber, skat, strategi, generationsskifte osv.
Som teamleder for Agri Nord vil du referere til direktøren for økonomi- og virksomhedsledelse. Du bliver leder for et team med 8-10 konsulenter, der rådgiver kunder i landbrugssektoren omkring regnskaber, skat, strategi, generationsskifte osv. Som teamleder for Agri Nord vil du referere til direktøren for økonomi- og virksomhedsledelse. Du bliver leder for et team med 8-10 konsulenter, der rådgiver kunder i landbrugssektoren omkring regnskaber, skat, strategi, generationsskifte osv.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Teamleder til Agri Nord i Hobro


Jobbet

Som teamleder for Agri Nord vil du referere til direktøren for økonomi- og virksomhedsledelse. Du bliver leder for et team med 8-10 konsulenter, der rådgiver kunder i landbrugssektoren omkring regnskaber, skat, strategi, generationsskifte osv.

 

Igennem synlig ledelse, sparring, rådgivning, koordinering og deling af informationer forventes du at kunne skabe følgeskab, vækst og samarbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel. Samtidig sætter du fokus på faglig udvikling og uddannelse for derigennem at sikre de bedste betingelser for konsulenternes rådgivning af kunderne.

 

Du får en aktiv hverdag med en bred kontaktflade, hvor du både koordinerer indsatser på tværs af teamet og organisationen, sikrer optimal udnyttelse af alle ressourcer og planlægger indsatserne for at sikre en jævn og kontinuerlig tilgang af kunder og opgaver.

 

I dagligdagen får du bl.a. ansvaret for, at:

  • koordinere arbejdet med lederen af økonomiafdelingen, de øvrige teamledere og med de andre teams
  • sikre at de strategiske mål om vækst bliver implementeret i rådgivernes dagligdag
  • sikre at standarder og forretningsgange udvikles, efterleves og optimeres
  • skabe faglig og personlig udvikling gennem uddannelse, informationsdeling og samarbejde
  • støtte rådgiverne i at nå deres indtjeningsbudgetter.

 

Alt efter kvalifikationer og baggrund vil du have din egen større eller mindre kundeportefølje, som du vil passe sideløbende med ledelsen af teamet.

 

Personprofil

Du brænder for det, du gør – og er dygtig til det. Din tilgang til arbejdet er præget af systematik, engagement og professionalisme. Du har en veludviklet empati og stærk analytisk sans. Du er opsøgende i din stil, og du forventes at have stærke kommunikative kompetencer, der gør dig i stand til både at indhente og videreformidle informationer om markedet og kunderne.

 

Som leder er du fokuseret på at motivere, udvikle og vejlede rådgiverne. Samtidig trives du med at skulle holde dig opdateret på flere sideløbende projekter og motiveres af en alsidig og foranderlig arbejdsdag.

 

Det forventes, at du er stærkt funderet indenfor økonomisk rådgivning med en uddannelse på et passende niveau. Du skal have en erfaring og baggrund hvor du kan diskutere komplekse problemstillinger - både internt med dit team og eksternt med dine kunder.

 

Løn og gagepakke forhandles individuelt på et attraktivt niveau.

 

Om virksomheden

Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug inden for alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service. 

 

Herudover yder koncernen via selvstændigt revisionsselskab (Revice) rådgivning og revision for små og mellemstore virksomheder, ligesom koncernen via ejet selskab driver en stor virksomhed (Servido) inden for rengøring, pleje & omsorg under fritvalgordningerne hos kommunerne. Endelig ejer koncernen en række andre mindre virksomheder.

 

Læs mere på www.agrinord.dk

 

 


 

Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Karsten Romby, tlf. 21 77 23 44.

 

Ansøgning og CV mærket ”564 - Teamleder” sendes til job@hedegaardmanagement.dk