Som researcher hos Hedegaard Management får du et job, der indeholder en høj grad af læring: Din opgave bliver ikke bare at identificere potentielle kandidater, men også at skabe kontakt og informere om aktuelle jobs.
Som researcher hos Hedegaard Management får du et job, der indeholder en høj grad af læring: Din opgave bliver ikke bare at identificere potentielle kandidater, men også at skabe kontakt og informere om aktuelle jobs. Som researcher hos Hedegaard Management får du et job, der indeholder en høj grad af læring: Din opgave bliver ikke bare at identificere potentielle kandidater, men også at skabe kontakt og informere om aktuelle jobs.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Studentermedhjælper


Om os

Hedegaard Management er et af de ledende rekrutteringsfirmaer i Nordjylland.

 

Vi arbejder professionelt med alle led i rekrutteringsprocessen, og vi finder de rette kandidater via en gennemprøvet kombination af search og annoncering.

 

Vi har et stærkt netværk - både til ledere og specialister i og uden for landsdelen.

 

Om jobbet

Som researcher hos Hedegaard Management får du et job, der indeholder en høj grad af læring: Din opgave bliver ikke bare at identificere potentielle kandidater, men også at skabe kontakt og informere om aktuelle jobs.


Du deltager løbende i interne searchmøder, hvor vi analyserer jobbene, udarbejder searchstrategi og vurderer kandidatemner.


Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø samt en unik mulighed for at få en bred indsigt og viden om virksomheder og mennesker.


Vi har base på Kong Christians Allé 28 i Aalborg.

 

Din baggrund

Der kan være mange tilgange til dette job. Det afgørende er, at du har evnen til arbejde struktureret og vedholdende med dine opgaver, og at du har lysten og evnen til at lokalisere og skabe kontakt til spændende kandidater.


Du har stor indsigt og viden om jobs og virksomheder.


Du er stærk på sociale medier, og du er fortrolig med mulighederne i LinkedIn.


Samtidigt er du serviceminded og god til at kommunikere med mennesker på alle niveauer.


Vi er fleksible, hvad angår placering af dine arbejdstider.

 

Der vil typisk være tale 10-15 timer ugentligt.


Ansøgning 

Ansøgningen mrk. ”Studentermedhjælper” og sendes senest d. 11. september 2017 til job@hedegaardmanagement.dk.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karsten Romby på 21772344 eller Mathias Bargholt på 26280622.