Vor klient er et anerkendt og højt respekteret revisions- og rådgivningsfirma med en stærk position blandt især små og mellemstore virksomheder i sit markedsområde. Er du klar til et partnerskab i denne?
Vor klient er et anerkendt og højt respekteret revisions- og rådgivningsfirma med en stærk position blandt især små og mellemstore virksomheder i sit markedsområde. Er du klar til et partnerskab i denne? Vor klient er et anerkendt og højt respekteret revisions- og rådgivningsfirma med en stærk position blandt især små og mellemstore virksomheder i sit markedsområde. Er du klar til et partnerskab i denne?


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Statsautoriseret Revisor / Partner


Vor klient er et anerkendt og højt respekteret revisions- og rådgivningsfirma med en stærk position blandt især små og mellemstore virksomheder i sit markedsområde.

 

Som et led i virksomhedens fortsatte udvikling søges yderligere en statsautoriseret revisor, der er interesseret i – efter en passende indkøringsperiode – at indgå i et medejerskab.


Du er enten en yngre statsautoriseret revisor med partnerambitioner eller en mere erfaren statsautoriseret revisor, som har ambitioner om mere.
Måske ønsker du at tage springet fra et af de store spillere i branchen til en virksomhed, hvor du ikke bare kommer tæt på kunderne men også på beslutningerne internt i organisationen.


Der er tale om et veletableret nordjysk revisions- og rådgivningsfirma, som primært arbejder for små og mellemstore virksomheder. Virksomheden har en god størrelse og en flad organisationsstruktur med de fordele, det giver med hensyn til dynamik og beslutningskraft.


Ansøgning

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 22440406.

 

Ansøgning mrk ”502 Statsaut. Revisor” sendes til job@hedegaardmanagement.dk senest den 25. oktober 2017. Alle henvendelser behandles fortroligt.