Vores kunde er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Som Serviceleder ved virksomheden får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende el-virksomheder. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem de løsninger du tilbyder kunden.
Vores kunde er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Som Serviceleder ved virksomheden får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende el-virksomheder. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem de løsninger du tilbyder kunden. Vores kunde er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Som Serviceleder ved virksomheden får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende el-virksomheder. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem de løsninger du tilbyder kunden.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Serviceleder eller elektriker med ambitioner til noget mere?


Vores kunde er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. De er en serviceminded og kompetent samarbejdspartner indenfor el, sikring, energioptimering, marine, automation og IT, der tilbyder fremtidssikrede totalløsninger, som skaber værdi for deres kunder.


Det er deres grundholdning at levere totalløsninger, der skaber stor værdi for kunden. Her handler det om at bruge deres viden og faglige dygtighed effektivt. Det gør de ved i alle sammenhænge at tænke sig om og gennemfører de løsninger, der er fremtidssikrede og bedst muligt opfylder deres kunders ønsker og behov.


De beskæftiger i dag flere end 250 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aalborg og afdelinger rundt i Danmark. Det er en serviceminded virksomhed, hvor medarbejdere og ledelse står sammen om de fælles mål og udfordringer, der stilles til det at være en af de markedsledende aktører i branchen.

 

Stillingen

Som Serviceleder ved virksomheden får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende el-virksomheder. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem de løsninger du tilbyder kunden.

Efter en grundig oplæring i deres løsninger og kompetencer, får du sammen med resten af teamet ansvar for at opdyrke og vedligeholde service- og salgsniveauet på udvalgte områder.

Som serviceleder får du det daglige el ansvar i Aalborg afdelingen herunder service- og mindre entrepriseopgaver til både nye og eksisterende kunder. Du vil også have personalemæssigt ledelsesansvar af kompetente lærlinge og svende.

Du får gode udviklingsmuligheder og har stor medindflydelse på egen arbejdssituation i en kultur præget af vækstmuligheder. Du har stor frihed under ansvar, skal kunne træffe selvstændige beslutninger og skal være bindeled mellem kunder og opgaver.
 
Du arbejder kreativt og tæt med kunden med henblik på at sammensætte en løsning, der lever op til kundens forventninger og ønsker. Du har i denne fase et tæt samspil med relevante kolleger hos virksomheden.

Jobbet

Det forventes at du kommer med en stærk el-teknisk baggrund med flere års erfaring inden for branchen, er selvkørende, er en god motivator og besidder et godt overblik. Du er en dygtig købmand og har økonomisk sans.

Du er personen, der kan samle folk omkring dig og skabe humør og engagement. Du er en dygtig kommunikator og via din troværdighed, og din åbne personlighed formår du ubesværet at skabe relationer. Du arbejder resultatorienteret, struktureret og forstår at omsætte tanke til handling.

Opgaverne vil være varierende, og du vil få rig mulighed for at vokse med dine opgaver og på sigt få endnu mere ansvar.

I øvrigt forventes det at du:
  • er vant til direkte kundekontakt
  • er en dygtig formidler af faglig viden
  • er forretnings- og salgsorienteret
  • er en stærk kommunikator og relationsopbygger
  • har høj præcision og kvalitet i dine leverancer
  • lide at arbejde i en organisation med en uformel omgangstone.

Domicil

Udgangspunktet for stillingen er ved deres kontor som er beliggende i Aalborg.

I øvrigt 

Du tilbydes en gagepakke, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer.
 

Ansøgning

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos Morten Elbro, tlf. 28 58 00 56.

 

Ansøgning mrk. ”506 - Serviceleder” sendes senest den 23. oktober 2017. til job@hedegaardmanagement.dk