Motiveres du af stærke vækstmål, arbejder du struktureret og resultatorienteret, og trives du i en lederrolle, hvor du får stor indflydelse og et bredt netværk? Så er her en spændende chance for at stå i spidsen for DFI-GEISLER’s eksterne salgsafdeling!
Motiveres du af stærke vækstmål, arbejder du struktureret og resultatorienteret, og trives du i en lederrolle, hvor du får stor indflydelse og et bredt netværk? Så er her en spændende chance for at stå i spidsen for DFI-GEISLER’s eksterne salgsafdeling! Motiveres du af stærke vækstmål, arbejder du struktureret og resultatorienteret, og trives du i en lederrolle, hvor du får stor indflydelse og et bredt netværk? Så er her en spændende chance for at stå i spidsen for DFI-GEISLER’s eksterne salgsafdeling!


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Salgschef til DFI-GEISLER


Motiveres du af stærke vækstmål, arbejder du struktureret og resultatorienteret, og trives du i en lederrolle, hvor du får stor indflydelse og et bredt netværk? Så er her en spændende jobmulighed hos DFI-GEISLER!

 

 

Om DFI-GEISLER

 

DFI-GEISLER er Skandinaviens førende leverandør af bordplader til køkken og bad. Virksomheden tilbyder markedets bredeste og mest helstøbte udvalg af bordplader i alle materialer.

 

DFI-GEISLER er et selvstændigt selskab, som ejes af Ballingslöv International AB. DFI-GEISLER er markedsleder og er Skandinaviens største virksomhed inden for ordreproducerede bordplader. Virksomheden har ca. 180 medarbejdere og omsætter årligt for mere end 275 mio. kr.

 

Hos DFI-GEISLER er medarbejdertrivslen i top, hvilket blandt andet ses i gode resultater i den årlige medarbejderundersøgelse ”Great Place to Work”.

 

 

Om stillingen

 

Til at matche DFI-GEISLER’s vækststrategi søges en erfaren salgschef, der er drevet af salg, professionalisme og af at skabe resultater.

 

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for salg af DFI-GEISLER’s produkter i Danmark og i udlandet. Du bliver en del af en aktiv ledergruppe og vil stå i spidsen for en ekstern salgsafdeling med 7 sælgere. Din dagligdag vil være præget af aktiviteter på de forskellige markeder, og du forventes at være tæt på både medarbejdere og kunder.

 

Som salgschef for DFI-GEISLER forventes du at nå dine mål gennem en struktureret og moderne tilgang til salg. Du arbejder med KPI’er, løbende målopfølgninger, kampagner og har et konstant fokus på tidens trends og slutbrugerens forventninger. Du følger de enkelte markeder tæt og sætter fokus på de produkter, der skaber en sund omsætning.

 

Du bliver både en synlig leder og en værdifuld sparringspartner for dine medarbejdere. Det forventes, at du går forrest i et aktivt samarbejde med kunderne bl.a. ved selv at være ansvarlig for en række kunder.

 

Du har på en gang evnen til at tænke strategisk og formår samtidigt at handle taktisk/operationelt i hverdagen. Du fokuserer på stabilt og udviklende salg, mens du samtidigt har øje for den mere langsigtede udvikling af både medarbejderne og markederne.

 

 

Om dig


For at skabe succes i stillingen forventes det, at du tidligere har haft succes fra en lignende stilling. Du har en kommerciel tilgangsvinkel til dit arbejde, er en dygtig købmand og er god til både at skabe struktur og overblik over en salgsafdeling.

 

Du har en god personlig pondus, er en stærk forhandler og er god til at opbygge relationer. Du er god til at kommunikere både med de andre afdelinger i virksomheden, med eksterne samarbejdspartnere og med kunder.

 

Som leder er du synlig, nærværende og god til at skabe dialog. Du er resultatorienteret, sætter mål og retning for din afdeling og sørger for at følge op på de projekter, der kører i din afdeling.

 

Det forventes, at du har solid erfaring med relationsbaseret salg – herunder årsforhandlinger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra køkkenbranchen – selvom det ikke er et krav.

 

Derudover forventes det, at du har:

  • erfaring med ledelse fra en lignende stilling
  • en stærk forretningsforståelse og en kommerciel tilgangsvinkel
  • fokus på det optimale sortiment, hvad kunden efterspørger, og hvilke produkter der er værdiskabende
  • en god erfaring i at arbejde med budgetter og delmål
  • gode sprogkundskaber i både dansk og engelsk.

 

Udgangspunktet for stillingen er DFI-GEISLER’s hovedkontor på Mors. Dog vil samarbejdet med kunder og salgsafdelingens forskellige medarbejdere medføre en vis grad af rejseaktivitet i jobbet.

 


 

Ansøgning

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Karsten Romby Larsen, tlf. 21 77 23 44, eller Morten Elbro, tlf. 28 58 00 56.

 

Ansøgning mrk. “472 – salgschef” sendes til job@hedegaardmanagement.dk

 

Der indkaldes løbende til samtaler.