Er du projektleder, har du erfaring med produktudvikling, og trives du med at være en del af et stærkt tværorganisatorisk samarbejde – så er her muligheden for blive en del af et stærkt team hos RTX.
Er du projektleder, har du erfaring med produktudvikling, og trives du med at være en del af et stærkt tværorganisatorisk samarbejde – så er her muligheden for blive en del af et stærkt team hos RTX. Er du projektleder, har du erfaring med produktudvikling, og trives du med at være en del af et stærkt tværorganisatorisk samarbejde – så er her muligheden for blive en del af et stærkt team hos RTX.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Projektleder til RTX, Business Communications


Er du projektleder, har du erfaring med produktudvikling, og trives du med at være en del af et stærkt tværorganisatorisk samarbejde – så er her muligheden for blive en del af et stærkt team hos RTX.

 

Om RTX

RTX A/S er en af verdens førende udviklingsvirksomheder inden for trådløs kommunikation.


Virksomheden er børsnoteret og beskæftiger 230 medarbejdere, med hovedkontor i Nørresundby og afdelinger i Hong Kong og USA. RTX A/S er en innovativ virksomhed i en positiv udvikling.


Virksomheden har gennemført mere end 950 trådløse projekter fra design-fasen, udvikling, test og til produktion.

 

Mange globale brands lægger deres løsninger i hænderne på RTX A/S, der er stolte over at levere know-how til kunder som Microsoft, Philips, Plantronics, NEC, Sennheiser og mange flere.

 

Om stillingen

Som projektleder i Business Communications hos RTX får du ansvaret for gennemførsel af målrettede og strukturerede ODM og OEM projekter.

 

Business Communications er den ene af 2 divisioner i RTX og fokuserer på at udvikle og producere professionelt udstyr til telekommunikation.

 

Det bliver dit ansvar at lede den tekniske del af projekterne, hvor du vil arbejde tæt sammen med fagligt stærke og professionelle kolleger. Ligeledes vil der være et stærkt samarbejde med en KAM eller Business Manager, der er ansvarlig for den kommercielle del af projekterne.

 

Du vil få reference til en overordnet projektleder.

 

Som projektleder får du ansvaret for at skabe fremdrift i projekterne, sikre rettidige leverancer i den aftalte kvalitet samt at sikre kommunikationen på tværs af afdelinger og faggrænser. At få succes med dette kræver en systematisk tilgang til projektledelse, overholdelsen af den fastlagte projektmodel, tæt opfølgning på delleverancer og grundig planlægning.

 

I rollen som projektleder vil du opleve store grader af selvstændighed, da du vil få ansvaret for projektgennemførsler fra specifikation til produktion af produkterne.

 

Dit arbejde medfører en bred berøringsflade både internt og eksternt, der samtidig sikrer, at du kan identificere afhængighederne i de enkelte afdelinger og imellem dem. Du bruger blandt andet denne viden til at sikre fremdrift og udvikling af projekterne.

 

Kundekontakt vil være en vigtig del af din rolle, da du vil være ansvarlig for status-rapporteringer, løbende opfølgninger med kunden og i sidste ende afleveringsforretningen.

 

I din dagligdag sikrer du igennem løbende screening og tæt dialog, at den givne projektskabelon følges, at de aftalte gateways overholdes, og at de folk der er tilknyttet projekterne bliver hørt.

 

Risikostyring, rapportering og kontraktopfølgning vil blive en naturlig del af din hverdag.

 

Om dig

Du har projektledererfaring med embedded produktudvikling og ideelt set fra en produktionsvirksomhed eller i forbindelse med EMS produktion. Din erfaring sætter dig i stand til at sikre struktur, systematik, overblik og ledelsen af et tværfagligt projektteam.

 

Du har en baggrund som HW eller SW ingeniør, eller lignende.

 

Du har en stærk teknisk forståelse, brænder for projektledelse som disciplin og har tidligere skabt succes som ansvarlig for projektleverancer.

 

For at sikre projekternes fremdrift og rettidige aflevering er det vigtigt, at du som person er dynamisk, resultatskabende og har gennemslagskraft.

 

Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige typer mennesker, og derfor er det også vigtigt, at du er udadvendt og har stærke formidlingsevner.

 

Det forventes, at du ubesværet kan begå dig på engelsk og dansk i både skrift og tale.

 

Derudover forventes det, at du:

  • har erfaring fra en lignede stilling som projektleder
  • har en dyb forståelse for både projektledelse og produktudvikling
  • tidligere har arbejdet på internationale projekter
  • forstår hvad der skal til for at drive projektledelse i større organisationer
  • løbende inddrager de forskellige projektdeltagere for at skabe samarbejde
  • sikrer kommunikationen omkring opgaver, fremdrift og resultater
  • har fokus på kvalitet, tager ansvar og har en analytisk tilgangsvinkel til dit arbejde
  • har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem teknik, interessehåndtering og generel projektledelse
  • er konstruktiv fremadrettet og planlægger dine projekter med omhu og overblik
  • ønsker et job med medbestemmelse, gode udviklingsmuligheder og høj grad af ansvar.

Udgangspunktet for stillingen vil være RTX’s hovedkvarter i Nørresundby.


Ansøgning


Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, 22 44 04 06 eller Karsten Romby Larsen, tlf. 21 77 23 44.

 

Ansøgning mrk. “483 – Business Communications” sendes til job@hedegaardmanagement.dk