Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomiprofiler til New Balance


New Balance er en af verdens førende sportsbrands og har oplevet en enorm vækst de seneste år. New Balance har hovedsæde i Boston i USA og en organisation, der har spredt sig over hele verden.   

 

Fokus hos New Balance er at være i konstant bevægelse, og hele tiden forbedre sig på alle punkter - – både når det gælder brandet, medarbejderne og virksomheden som helhed.

 

New Balance har nu iværksat en ny strategi, hvor deres skandinaviske hovedkontor kommer til at ligge i Aalborg. Hertil skal bruges to økonomiprofiler, som skal hjælpe med at administrere selskaberne i Danmark, Norge og Sverige. 

 

De kommer til at indgå i et team på 17 kolleger, der servicerer de skandinaviske lande med salg af New Balance produkter. New Balance har i dag en omsætning på over kr. 200 mio. på det skandinaviske marked.

 

Stillingen

Som økonomimedarbejder ved New Balance får du en spændende og udfordrende stilling hos et af verdens førende sportsbrands. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber stor værdi gennem de løsninger man tilbyder kunderne.

 

Har du en positiv indstilling, styr på bogholderiet og lyst til at være med til at opstarte og udvikle et fremadstormende brand i Skandinavien – så er her en enestående chance og mulighed.

 

Er du klar til at bidrage til teamet med god energi, og vil du være med til at løse de daglige økonomiopgaver i tæt samarbejde med økonomichefen? Og har du erfaring og kompetencer indenfor økonomiopgaver, så er det måske dig, New Balance leder efter…

 

 

Jobbet

Det forventes, at du er uddannet bogholder eller økonomiassistent eller kommer fra en lignende stilling og har solid erfaring. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt samt have mange bolde i luften.  

 

Hos New Balance sætter man en ære i at levere kvalitetsydelser omgivet af en høj grad af service. Derfor er det endvidere vigtigt, at du er udadvendt, omgængelig og serviceminded. Derigennem forventes det, at du både er en god kollega internt og vil spille med på holdet.

 

Det er en forudsætning, at du har gode engelsk-kundskaber både i skrift og tale, samt at du er erfaren bruger af Microsoft Office pakken. 

 

Du er personen, der kan samle folk omkring dig og skabe humør og engagement. Du er en dygtig kommunikator, og via din troværdighed og din åbne personlighed formår du ubesværet at skabe relationer. Du arbejder resultatorienteret og forstår at omsætte tanke til handling.

 

Opgaverne vil være varierende, og du vil få rig mulighed for at vokse med dine opgaver og på sigt få endnu mere ansvar. Organisationen i Skandinavien har fokus på salg, og en vigtig opgave bliver dermed at understøtte salgsteamet via et velfungerende debitorbogholderi.

 

Dine opgaver vil være følgende:

 

  • Finansbogholderi samt debitor- og kreditorstyring
  • Afstemninger, periodisering samt klargøring til årsregnskab
  • Momsregnskab og øvrige indberetninger til offentlige myndigheder
  • Månedsafslutning
  • Kreditforsikring
  • Diverse ad-hoc opgaver

 

Domicil

Udgangspunktet for stillingen er New Balance´s nye kontor, som er hjemmehørende i Aalborg.

 

I øvrigt

Du tilbydes en gagepakke, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer

 

 

 

 

 

 

 


Stillingen er netop besat.