Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Vil du have tid til både kunderådgivning og opgaveløsning? Er du blandt de dygtigste inden for dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord.
Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Vil du have tid til både kunderådgivning og opgaveløsning? Er du blandt de dygtigste inden for dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord. Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Vil du have tid til både kunderådgivning og opgaveløsning? Er du blandt de dygtigste inden for dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomikonsulent - Agri Nord


Brænder du for økonomisk rådgivning af kunder? Vil du have tid til både kunderådgivning og opgaveløsning? Er du blandt de dygtigste inden for dit felt? Vægter du en sund work-life balance? Så er her muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt team hos Agri Nord.

Om stillingen

Som økonomikonsulent hos Agri Nord bliver du en del af en af Nordjyllands største specialafdelinger for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbruget og relaterede industrier. Som økonomikonsulent vil der blive lagt vægt et tæt samarbejde med dine kunder, hvor du fungerer som rådgiver og sparringspartner. Opgaverne varierer fra kunde til kunde, men vil typiske inkludere skat, generationsskifte, moms, pension osv. I kraft af dit kendskab til de enkelte kunder, vil du også være et naturligt valg til rådgivning indenfor eksempelvis strategi, ledelse, optimering og forretningsudvikling.

 

Som økonomikonsulent vil du arbejde i afdelingen Økonomi og Virksomhedsledelse, hvor du bliver en del af et team af revisorer og konsulenter. Du vil opleve en engageret og professionel arbejdsplads, hvor der lægges vægt på, at den enkelte medarbejder tager et stort medansvar og bidrager selvstændigt til opgaveløsningen. Din vigtigste opgave er rådgivning af kunderne – og det er der tid til.

 

Du kommer til at arbejde ud fra et af Agri Nords kontorer i Aalborg eller Hobro - og du vil hurtigt få ansvar for din egen kundeportefølje.

 

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Ansvar for selvstændig kundekontakt, herunder faglig rådgivning og service tilpasset kundes behov
  • Generel økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
  • Sparringspartner for kunder
  • Faglig sparring med kollegaer
  • Udarbejdelse og tilretning af skatteregnskaber og selvangivelser
  • Udarbejdelse af årsregnskaber samt rådgivning herom

Om dig

Din erhvervsbaggrund er enten fra revisionsbranchen eller inden for økonomisk landbrugsrådgivning, hvor du har flere års erfaring med at varetage og pleje en kundeportefølje. Du forventes at have et godt kendskab til reglerne inden for skat, moms og regnskab.

 

Du har sandsynligvis en relevant uddannelse på HD eller Cand.merc.aud. niveau. Det vil desuden være en fordel at have erfaring med landbrugsbranchen.

 

Som person er du udadvendt, tillidsvækkende, serviceorienteret og har en solid forretningsmæssig forståelse. Du motiveres af samarbejdet med kunden og af at skabe resultater igennem sparring og rådgivning.

 

Du sætter høje standarder for dit arbejde og arbejder både selvstændigt og struktureret. Du er ansvarsbevidst i forhold til deadlines og aftaler og bidrager til et positivt og professionelt arbejdsmiljø.

 

Agri Nord tilbyder en stilling, hvor faglighed, ordentlighed og troværdighed danner rammerne om virksomheden, og hvor der samtidigt er god balance i work-life forholdet. Virksomheden rummer gode muligheder for at udvikle sig i jobbet samt inden for organisationen generelt.

Om virksomheden

Agri Nord koncernen beskæftiger sig med rådgivning til landbrug inden for alle faggrene - Økonomi, Planteavl, Kvæg, Svin, Miljø og Økologi - “Full-Line” service. 

 

Herudover yder koncernen via selvstændigt revisionsselskab (Revice) rådgivning og revision for små og mellemstore virksomheder, ligesom koncernen via ejet selskab driver en stor virksomhed (Servido) inden for rengøring, pleje & omsorg under fritvalgordningerne hos kommunerne. Endelig ejer koncernen en række andre mindre virksomheder.

 

Læs mere på www.agrinord.dk

 

 


 

Ansøgning

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Karsten Romby Larsen på 21 77 23 44.

 

Ansøgning mrk. ” 553 – Økonomikonsulent” sendes til job@hedegaardmanagement.dk