Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Økonomichef til DFI-GEISLER


 

Er du en økonomiprofil med erfaring fra en produktionsvirksomhed, drives du af at arbejde ”bag tallene” og motiveres du af indflydelse og ansvar? Så er her muligheden for at blive en del af DFI-GEISLER!

 

 

Om DFI-GEISLER


DFI-GEISLER er Skandinaviens førende leverandør af bordplader til køkken og bad. Virksomheden tilbyder markedets bredeste og mest helstøbte udvalg af bordplader i alle materialer.

DFI-GEISLER er et selvstændigt selskab, som ejes af Ballingslöv International AB. DFI-GEISLER er markedsleder og er Skandinaviens største virksomhed inden for ordreproducerede bordplader. Virksomheden har ca. 180 medarbejdere og omsætter årligt for mere end 275 mio. kr.

Hos DFI-GEISLER er medarbejdertrivslen i top, hvilket blandt andet ses i gode resultater i den årlige medarbejderundersøgelse ”Great Place to Work”.


Om stillingen


Som økonomichef i DFI-GEISLER får du reference til direktøren, du bliver en del af en stærk ledergruppe og du bliver ansvarlig for virksomhedens økonomiafdeling.

 

Igennem systematik, dialog, analyser, proaktivitet og vedholdenhed er du med til at sikre et opdateret overblik over virksomhedens aktiviteter. Samtidig fungerer du som garant for rettidig og præcis rapportering og fakturering mv.

 

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver fra mere praktiske og operationelle opgaver, over projektstyring, til løbende opfølgning med lederne og direktøren samt deltagelse i strategiarbejde m.v.

 

Du vil få en synlig rolle i organisationen, hvor du bliver den naturlige sparringspartner for direktøren, projektledere, samarbejdspartnere og kolleger.

 

Du analysere løbende værdikæder og optimeringsmuligheder.

 

Det bliver en af dine centrale opgaver at sikre et effektivt bogholderi, hvor opgaverne udføres med præcision. Som økonomichef vil det desuden være din opgave at sikre en rettidig rapportering til koncernen.

 

 

Om dig

 

Som kandidat til stillingen forventes du at have ledelseserfaring fra en økonomifunktion i en produktionsvirksomhed. Din teoretiske baggrund kan være en HD, Cand. Merc. Aud, Cand. Oecon eller lignende.


Du har erfaring med at drive, effektivisere og udvikle en økonomifunktion ikke mindst i relation til rapportering og controlling. Du er systematisk, struktureret og analytisk i din arbejdsform. Samtidig er du en person, der sætter en ære i at være velinformeret omkring dine sager.

 

Derudover forventes du at være:

 

  • fokuseret på virksomhedens interne processer og forretningsgange
  • typen, der naturligt tager ejerskab for dine opgaver og ansvarsområder
  • proaktiv og struktureret i tilgangen til dine ansvarsområder
  • analytisk med stort overblik – at du arbejder helhedsorienteret, men har samtidig blik for detaljer
  • god til at skabe relationer på både fagligt og personligt grundlag.

 

 

Udgangspunktet for stillingen er DFI-GEISLER’s hovedkontor på Mors.

 

 


Stillingen er netop besat.