Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

IT-chef


Er du klar til at stå i spidsen for Nordjyske Banks nye IT-afdeling, der samler alle IT-funktioner i én enhed?

 

Nordjyske Bank er en dynamisk og vækstorienteret bank med 23 afdelinger, 6 erhvervscentre, et landbrugscenter, et finanscenter og en fiskeriafdeling. Nordjyske Bank er den 11. største bank i Danmark. Banken har et stigende antal kunder over hele landet, dog med Region Nordjylland som det primære markedsområde. Banken har hovedkontor i Nørresundby og har 4 områdecentre beliggende i Aalborg, Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn. I en netop offentliggjort undersøgelse fra Voxmeter ligger Nordjyske Bank nr. 1 i kundetilfredshed blandt de nordjyske pengeinstitutter.

 

Stillingen

Nordjyske Bank etablerer nu en helt ny IT-afdeling, hvor IT-udvikling, projekter og processer, data warehouse, forretningssupport og IT-drift samles i en enhed.  

 

IT fylder i stigende grad på den strategiske agenda i Nordjyske Bank, og der bliver i de kommende år brug for at sætte ekstra fokus på innovation og optimering af forretningen bl.a. ved stigende brug af robotteknologi.

 

Til at varetage jobbet som leder af den nye IT-afdeling søges en innovativ og fremtidsorienteret IT-chef, der brænder for IT-udvikling og drift, og som har lyst til at stå i spidsen for et team med høje kompetencer.

 

Du deltager i udvikling og eksekvering af strategiske mål herunder optimering af processer, forbedring af datakvalitet og ledelsesrapportering. Det er dit ansvar, at der er høj kvalitet og fremdrift i udviklingsprojekter inden for IT-området. Du sikrer – sammen med dit team - implementering af nye løsninger og står på mål for, at systemerne i de fysiske enheder fungerer, således at driften kan afvikles effektivt.

 

Som IT-chef får du ansvar for anskaffelse, vedligehold, implementering og udvikling af bankens systemer i tæt samarbejde med bankens datacentral Bankdata.

 

Som chef for den nye IT-afdeling får du en central opgave i at sammentænke og skabe synergi mellem funktionerne:

  • IT-drift, der varetager den daglige drift, administration, support, teknik og netværk
  • IT-udvikling, der varetager udviklingsopgaver, igangsætning og implementering af bl.a. sagsgange, produktopbygning, certifikater og digital signatur
  • DWH, der udvikler datamodeller og skaber grundlag for levering af data, udtræk og informationer
  • Projekter og processer, der bl.a. yder støtte ved projektledelse, opgavestyring og forbedring af arbejdsprocesser
  • Forretningssupport, der understøtter linjen med produktionsopgaver.

 

Der vil være 32 medarbejdere i den nye IT-afdeling, heraf vil halvdelelen være forankret i Forretningssupport.

 

Kompetenceprofil

Din ledelsesstil er præget af et stort engagement og handlekraft. Har du bankfaglig erfaring, er det en fordel men ikke et krav.

 

Du har erfaring med at lede en IT-funktion i en organisation, hvor IT spiller en afgørende rolle. Du er i besiddelse af gode analytiske evner, og du har erfaring med teknologisk komplekse produkter og projekter.

 

Du er kendt for din evne til at skabe retning og prioritere samt bevare overblikket i en travl hverdag. Som IT-chef indgår du i bankens ledergruppe, og du refererer til direktionen. IT-afdelingen er placeret i Nørresundby.

 

 

 

 

 


 

Stillingen er netop besat.