Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

HR-chef


Her er landsdelens mest spændende HR-stilling til dig, der tror på, at medarbejder- og kompetenceudvikling er vigtigere end nogensinde.   

 

Nordjyske Bank er en dynamisk og vækstorienteret bank med 23 afdelinger, 6 erhvervscentre, et landbrugscenter, et finanscenter og en fiskeriafdeling. Nordjyske Bank er den 11. største bank i Danmark. Banken har et stigende antal kunder over hele landet, dog med Region Nordjylland som det primære markedsområde. Banken har hovedkontor i Nørresundby og har 4 områdecentre beliggende i Aalborg, Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn. I en netop offentliggjort undersøgelse fra Voxmeter ligger Nordjyske Bank nr. 1 i kundetilfredshed blandt de nordjyske pengeinstitutter.

 

Stillingen

Til Nordjyske Bank søges en kompetent HR-chef, der kan understøtte udviklingen og eksekveringen af bankens strategiske mål.

 

Du får ansvaret for HR-området i hele organisationen.

 

Du bliver ansvarlig for kompetenceudvikling på alle niveauer med henblik på at sikre, at banken har de rette ressourcer til rådighed til at understøtte forretningen. Der ligger en central opgave i fortsat at sikre et godt arbejdsmiljø og at fastholde og udbygge Nordjyske Bank som en af landsdelens mest attraktive arbejdspladser.

 

Du får det ledelsesmæssige ansvar for HR-afdelingen, som består af 5 engagerede og dedikerede medarbejdere, der dækker et bredt spekter af arbejdsopgaver fra strategiske udviklingsopgaver, bistand og udvikling af ledere samt styrings- og opfølgningsopgaver til mere traditionelle personaleadministrative opgaver.

 

Som HR-chef vil du bl.a. have tæt fokus på:

  • Udvikling af bankens HR-strategi
  • Ombrydning af HR-strategien til handlingsplaner
  • Lederudvikling samt ledersupport og coaching
  • Sikring af professionelle rekrutteringsprocesser
  • Tiltrækning af dygtige og kompetente medarbejdere på kort og lang sigt
  • Medarbejdertrivsel forankret i medarbejdertilfredshedsmålinger.

 

Du vil indgå i bankens ledergruppe og referere til direktionen. Endvidere vil du blive en del af bankens samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg.

 

HR-afdelingen er placeret i Frederikshavn.

 

Kompetenceprofil

Du er en dygtig leder med ledelseserfaring fra HR-området.

 

Det er afgørende, at du som HR-chef har stærke menneskelige værdier, og at du er i stand til at skabe tillid og troværdighed omkring din person – både på leder- og medarbejderniveau.

 

Du besidder stærke organisatoriske og strategiske evner, og du er vant til at spille en central rolle i forbindelse med forandrings- og omstillingsprocesser.

 

Du har gode analytiske evner og en stor forretningsforståelse. Du forstår at skabe retning, koordinere indsatser og bevare overblikket i en travl hverdag.


 

Stillingen er netop besat.