Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Financial Controller til BMS Heavy Cranes A/S


BMS Heavy Cranes A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for tunge løfteopgaver. BMS Heavy Cranes A/S er en 100% danskejet og velkonsolideret virksomhed med aktiviteter i en række Europæiske lande samt USA og Australien. BMS Heavy Cranes er en del af Enggaard koncernen.

 

Jobbet

Som et led i BMS Heavy Cranes fortsatte vækst og udvikling søges en Financial Controller. Som Financial Controller bliver du en del af et økonomiteam, hvor du refererer til virksomhedens CFO.
 
Du får dine egne selvstændige opgaver, herunder udarbejdelse af regnskaber og controlling af udenlandske datterselskaber. Du deltager i den interne rapportering, udarbejdelse af budgetter samt opfølgning med årsagsforklaring af væsentlige afvigelser. Endvidere samarbejder du med CFO’en om at optimere og ensrette forretningsgange, skabe procesforbedringer og sikre en retvisende dokumentation.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, efterhånden som du udvikler dig i jobbet. Du vil blive involveret i flere spændende projekter, herunder oprettelse af udenlandske datterselskaber. Du får en synlig rolle i organisationen og bliver den naturlige sparringspartner for flere af dine kolleger.
 
Det vægtes højt, at dine opgaver udføres med præcision, men samtidig er det vigtigt, at du er aktiv og får løst de praktiske opgaver i dagligdagen.

Dine nøgleopgaver bliver blandt andet:
  • Måneds-, kvartals-, og årsregnskaber
  • Dokumentation, konsolidering, afstemning og budgetopfølgning
  • Controlling af udenlandske datterselskaber
  • Effektivisering af finansprocesser
  • Sikre overholdelse af danske og internationale love og regulativer
  • Transfer pricing
  • Budgettering og estimater
  • Diverse ad hoc-opgaver

Personprofil

Du har erfaring fra revisionsbranchen eller alternativt en controllerstilling og har dermed din regnskabsmæssige værktøjskasse i orden.
 
Du besidder en bred indsigt i udarbejdelse af regnskaber, økonomistyring og controlling – gerne fra et internationalt miljø. Kendskab til
internationale skatteforhold vil være et plus, men er ikke et krav.

Din uddannelsesmæssig baggrund er sandsynligvis HD(R), cand.merc.aud. el.lign.

I stillingen får du en bred kontaktflade. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og at du har gode kommunikative egenskaber.

Som person er du proaktiv, vedholdende og flittig. Du er omhyggelig, med de opgaver du løser og sætter en ære i at aflevere gennemarbejdet kvalitetsmateriale. Derudover arbejder du engageret
med både analytiske og praktiske opgaver.

Du har personlig pondus, er selvkørende, arbejder med høj faglighed og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Samtidig er du udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af
et højt energiniveau og en høj arbejdsmoral.

Det forventes, at du er god til engelsk i både skrift og tale.
 
7-10 årlige rejsedage må forventes.

 


 

Stillingen er netop besat.