Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Financial Controller


 

Vores kunde er en produktionsvirksomhed, der udvikler, producerer, markedsfører og sælger kvalitetsprodukter. Udover det danske marked har virksomheden en betydelig eksport primært til Skandinavien og Nordeuropa. Virksomheden er beliggende i køreafstand fra Aalborg.

 

Jobbet

Som Financial Controller vil du referere til virksomhedens økonomichef. Du vil få dine egne ansvarsområder bl.a. inden for produktionscontrolling og klargøring til regnskaber.

 

For at få succes i stillingen skal du bl.a. kunne sikre et kvalificeret grundlag for den eksterne og interne rapportering.

 

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, efterhånden som du udvikler dig i jobbet, og du vil blive involveret i en række spændende projekter. Du vil få en synlig rolle i organisationen og bliver den naturlige sparringspartner for flere chefer, samarbejdspartnere og kolleger.

 

Gennem et stort kendskab til forretningen bliver din opgave at sikre en retvisende og proaktiv økonomisk opfølgning og rapportering. Samtidig supporterer du forretningen med økonomiske analyser, der danner grundlaget for de rette beslutninger.

 

Det vægtes højt, at dine opgaver udføres med præcision, og at du leverer et materiale, der fremtræder gennemarbejdet og med en høj grad af troværdighed.

 

Dine nøgleopgaver bliver blandt andet:

 

  • Klargøring til måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Produktionscontrolling
  • Vedligeholdelse af KPI’er
  • Vedligeholdelse af anlægskartotek
  • Ansvarlig for bogholderiet
  • Afstemning og ajourføring - eks. bonus, kreditorer, løn, salgstal
  • Indberetning til skat
  • Ad hoc opgaver og analyser 

 

Personprofil

Du har erfaring fra en lignende stilling eller alternativt erfaring fra revisionsbranchen. Du besidder en bred indsigt i udarbejdelse af regnskaber, økonomistyring og controlling – gerne fra en produktionsvirksomhed.

 

Som person er du selvstændig, proaktiv og flittig. Du er omhyggelig med dine opgaver, og du sætter en ære i at aflevere et gennemarbejdet kvalitetsmateriale. Derudover arbejder du engageret med både analytiske og praktiske opgaver.

 

Du har personlig pondus, er selvkørende, arbejder med høj faglighed og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Samtidig er du udadvendt, samarbejdsorienteret og trives med en kombination af et højt energiniveau og en høj arbejdsmoral.

 

 


 

Stillingen er netop besat.