Som revisor ved Beierholm får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende revisionshuse. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem løsninger og rådgivning som du tilbyder kunden.
Som revisor ved Beierholm får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende revisionshuse. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem løsninger og rådgivning som du tilbyder kunden. Som revisor ved Beierholm får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende revisionshuse. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem løsninger og rådgivning som du tilbyder kunden.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Erfaren revisor til Danmarks bedste revisorhold - skal du med på holdet?


Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med ca. 1000 ansatte. Beierholm har kontorer i 24 danske byer og er medlem af RSM International og er derfor i stand til at rådgive og assistere deres kunder gennem medlemsfirmaer i mere end 100 lande. Hos Beierholm sætter de en ære i at skabe et fagligt kompetent og professionelt miljø, hvor medarbejderne kan udvikle sig.

 

Det er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel, karriereudvikling og balance imellem arbejdsliv og privatliv har høj prioritet. Medarbejderne bedømmer Beierholm som en af Danmarks bedste arbejdspladser i ”Great Place To Work”.

 

Stilling

Som revisor ved Beierholm får du en spændende og udfordrende stilling i en af branchens førende revisionshuse. Du kommer til at repræsentere et stærkt brand og vil opleve, at du skaber glæde gennem løsninger og rådgivning som du tilbyder kunden.

 

Hos Beierholm er der højt til loftet med plads til personlig og faglig udvikling i en organisation, der er i konstant bevægelse.

 

Du bliver en del af et revisionsteam på ca. 25 dedikerede medarbejdere, som hver dag levere professionelle ydelser til mange kunder i SMV-segmentet.

 

Du skal have minimum 6 års praktisk erfaring og kunne arbejde selvstændigt med effektiv revision og rådgivning indenfor alle de regnskabsmæssige discipliner. Du får din egen kundeportefølje og skal kunne varetage disse professionelt og samtidig være en proaktiv ambassadør for Beierholm.

 

Jobbet

Det forventes, at du kommer fra en lignende stilling enten fra revisionsbranchen eller sidder i dag som økonomi- eller regnskabschef i en virksomhed.

 

Du har skabt gode resultater og ved at arbejdsdagen til tider kan være hektisk, men med humor og fleksibilitet samt struktur til opgaverne og jobbet vil du få en spændende hverdag præget af udfordringer og muligheder. 

 

Du er personen, der kan samle folk omkring dig og skabe humør og engagement.

 

Du er en dygtig kommunikator, og via din troværdighed og din åbne personlighed formår du ubesværet at skabe relationer. Du arbejder resultatorienteret og forstår at omsætte tanke til handling.

 

Opgaverne vil være varierende, og du vil få rig mulighed for at vokse med dine opgaver og på sigt få endnu mere ansvar.

 

I øvrigt forventes det at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og er en god teamplayer
  • Er ansvarsbevidst og trives med udfordringer & deadlines
  • Motivers af direkte kundekontakt og opbygning af langvarige kunderelationer
  • Har høj præcision og kvalitet i dine leverancer
  • Har styr på revisionsstandarder og kan udarbejde års- og perioderegnskaber
  • Har en HD eller cand.merc.aud.

Domicil

Stillingen er ved Beierholms hovedkontor som er hjemmehørende i Aalborg.

 

I øvrigt

Du tilbydes en gagepakke, der fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer.

 

 


Ansøgning

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås hos Morten Elbro, tlf. 28 58 00 56.

 

Ansøgning mrk. ”503 - Revisor” sendes senest den 15. oktober 2017 til job@hedegaardmanagement.dk