Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Erfaren mekanisk ingeniør til tværfagligt udviklingsteam


Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk miljø, hvor høj faglighed, professionel sparring, kollegialitet og udvikling er nøgleord – så er der her en spændende mulighed hos Marel.

 

Om Marel

Marel er stolt af at være verdens ledende leverandør af avanceret udstyr, systemer og serviceydelser til forarbejdning af fjerkræ, fisk og kød samt videreforarbejdning.

 

Marel er den eneste virksomhed, der tilbyder fuldstændigt integrerede systemer til alle fire områder. I partnerskab med virksomhedens kunder ændres måden, fødevarer forarbejdes og produceres på.

 

Marels vision er en verden, hvor kvalitetsfødevarer bliver produceret på en bæredygtig og økonomisk forsvarlig måde.

 

Marel opererer i et spændende, hurtigt voksende marked, og de mere end 4.600 medarbejdere arbejder i et internationalt miljø, der fremmer åben kommunikation og fri udveksling af ideer.

 

Det største antal Marel medarbejdere arbejder i Holland, efterfulgt af USA, Island, Danmark og Storbritannien. Marel er spredt ud over hele kloden på 30 lokaliteter, fra Sydamerika til Australien.

 

Om stillingen

Med reference til Teamleaderen bliver du en del af et udviklingsteam, der arbejder med udvikling og konstruktion af fuldautomatiske skæremaskiner til fødevareindustrien. Du og dit team vil samarbejde med resten af organisationen og kunderne for at sikre en målrettet udvikling og efterfølgende succesfuld implementering af maskinerne.

 

Du træder ind i en spændende stilling, hvor du fra dag ét er med fra start til slut i processerne med at udvikle, producere og implementere nye maskiner samt redesigne og optimere allerede eksisterende maskiner.

 

Der er tale om et udfordrende job med både faglige og personlige udviklingsmuligheder i en virksomhed hvor udvikling, arbejdsglæde og højkvalitetsløsninger præger hverdagen.

 

Du forventes løbende at byde ind med kreative løsningsforslag og at være med til at fremme det gode samarbejde på tværs af organisationen. Herudover bidrager du med din forståelse for konstruktionsprincipper, materialekendskab, erfaring omkring udvikling osv.

 

Stillingen omfatter bla.:

 • Design af højteknologiske skæremaskiner til fødevareindustrien
  Idé-generering
 • 3D-konstruktion i SolidWorks
 • Sparring med kolleger om opgaver og projekter
 • Opbygning og test af forsøgsmodeller og prototyper
 • Kontakt til kunder og samarbejdspartnere herunder deltagelse i fieldtests m.m.
 • Tværfagligt samarbejde med udviklingsafdelinger i Danmark, Island, Holland og England.

 

Udgangspunktet for stillingen er Marels afdeling i Århus


Om dig

Du er sandsynligvis mekanisk ingeniør eller lignende og har minimum 5 års erfaring.

 

Derudover er du teknisk velfunderet, har stor interesse for maskinkonstruktion og har tidligere arbejdet med programmer som Solid Works og AutoCAD.

 

Du har tidligere arbejdet med mekanisk konstruktion, ideelt set indenfor fødevarebranchen. Herfra er du vant til at arbejde med høje standarder, rustfri stål og krav til bl.a. hygiejne og brugervenlighed.

 

Som person er du handlekraftig, kreativ og idérig. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Samtidig er du systematisk og sætter en ære i at overholde deadlines. Du trives godt med at arbejde i teams, men formår samtidig at holde motivationen oppe ved selvstændigt arbejde.

 

Du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.

 

Som kandidat til stillingen har du desuden:

 • Gode analytiske evner
 • God mekanisk forståelse
 • Lyst til at indgå i et miljø hvor man bruger konstruktiv kritik positivt, for at nå de bedste løsninger
 • Fokus på den sammenhæng hvori maskinerne indgår
 • Praktisk erfaring med mekanisk udvikling, gerne i rustfri konstruktioner
 • Erfaring med hygiejnisk design af maskiner til brug i fødevareindustrien
 • God erfaring med at arbejde efter agile metoder

Stillingen er netop besat.