Du kommer til at arbejde med installations- og reparationsopgaver af el og elektronik om bord på skibe i havn og dok. Du bliver Hirtshals Yard’s ”In-house-elektriker” hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige artede opgaver.
Du kommer til at arbejde med installations- og reparationsopgaver af el og elektronik om bord på skibe i havn og dok. Du bliver Hirtshals Yard’s ”In-house-elektriker” hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige artede opgaver. Du kommer til at arbejde med installations- og reparationsopgaver af el og elektronik om bord på skibe i havn og dok. Du bliver Hirtshals Yard’s ”In-house-elektriker” hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige artede opgaver.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Driftselektriker til Hirtshals Yard


Hirtshals Yard tilbyder totalløsninger inden for reparation og udskiftning af stål, ombygninger, mekanisk arbejde på fremdrivningssystemer, hjælpemaskineri og motorer. Ud over dokningskapacitet råder virksomheden over 280 meter kaj. Hirtshals Yard har specialiseret sig i dokninger, reparationer og diverse services på fiskerbåde, små og mellemstore hjælpefartøjer samt slæbebåde inden for offshore.

Om stillingen

Hirtshals Yard søger en erfaren driftselektriker, som har lyst til at være en del af en spændende virksomhed med en afvekslende hverdag. Du kommer til at arbejde med installations- og reparationsopgaver af el og elektronik om bord på skibe i havn og dok.
 
Du bliver Hirtshals Yard’s ”In-house-elektriker” hvor du kommer til at arbejde med mange forskellige artede opgaver som fejlsøgning på elinstallationer, reparation og vedligeholdelse af tekniske systemer, faste installationer og apparatur, ventilationsanlæg mv.
 
Som driftselektriker kommer du til at have mange opgaver i en travl hverdag, og derfor skal du kunne arbejde struktureret og have mange bolde i luften på samme tid.
 
Du kommer til at indgå i et uformelt team af engagerede og veluddannede kolleger, som hver især bidrager og løfter i flok, så alle får fuldført deres opgaver og projekter til tiden.
 
Dine primære opgaver er:
  • Fejlsøgning på automatik og elinstallationer
  • Eftersyn og vedligehold af div. installationer, herunder ny-installationer
  • Tæt samarbejde mellem de andre afdelinger

Om dig

Det forventes, at du er uddannet elektriker og har en bred erfaring inden for fejlsøgning, drift og vedligeholdelse af alle slags el-tekniske installationer lige fra svagstrøm- til høj-spændingsanlæg.

Derudover forventes det, at du:
  • er uddannet elektriker eller el-installatør
  • har en evt. solid praktisk erfaring eller viden omkring skibe
  • er fagligt velfunderet og kan arbejde selvstændigt med opgaverne
  • har erfaring / kendskab til PLC-styringer og fejlfinding på maskiner og installationer
  • tager ejerskab for opgaverne og gerne vil være med til at gøre en forskel
  • har lyst til en travl hverdag med mange udfordringer – såvel store som små.

 


Ansøgning

Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Morten Elbro, 2858 0056.

 

Ansøgning mrk. “513 – driftselektriker” sendes til job@hedegaardmanagement.dk