Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Chief Business Controller


TK Development er en børsnoteret koncern, der i tæt samarbejde med brugere og investorer arbejder med udvikling af individuelle ejendomsprojekter. TK Development medvirker aktivt til løsningen af de ejendomsbehov, der opstår i forbindelse med strukturtilpasninger inden for forskellige brancher.

 

Koncernens hovedkontor ligger i Aalborg, og TK Development har herudover kontorer i bl.a. København og Stockholm.

 

Jobprofil

TK Development søger en Chief Business Controller til økonomiafdelingen i Aalborg. I TK Development er en af økonomiafdelingens centrale opgaver at understøtte og supportere projektorganisationen – helt fra idéfasen til endelig projektaflevering – typisk i form af et nøglefærdigt byggeri til en investor.
 
Som Chief Business Controller bliver du den centrale nøgleperson i økonomiafdelingens samspil med projektorganisationen.

Til hvert enkelt projekt nedsættes et projektteam typisk bestående af projektleder, projektudvikler, juridisk controller samt dig fra økonomiafdelingen. I tæt samspil med de andre projektdeltagere er du med til at sikre kvalitet i alle projektets facetter – for dit vedkommende at sikre en tæt økonomisk styring, rapportering og sparring.

Opgaverne er bl.a.:
 
  • Deltagelse i projektmøder
  • Assistance med udarbejdelse af projektbudgetter
  • Tæt budgetopfølgning
  • Efterkalkulationer
  • Løbende sparring vedr. økonomiske forhold i projektet, herunder strukturering af aftaler
  • Rapportering til interessenter vedrørende projektets udvikling (eks. partnere og finansieringskilder, m.v.)
  • Analyser og beregninger
  • Ad hoc opgaver

Udover at understøtte projektorganisationen kommer du også i et vist omfang til at varetage opgaver af regnskabsmæssig karakter – herunder controlling af projektselskaber, opstilling af regnskaber i overensstemmelse med IFRS, dialog med revisor, m.v.

Personprofil

Det er vigtigt, at du trives i en tværfaglig projektorganisation, og at du kan lide at varetage en forretningsunderstøttende rolle.

Som person forventes det, at du kan holde mange bolde i luften, og at du kan gå i detaljen uden at miste overblikket.
 
Du er analytisk og faglig skarp – men du er samtidigt den servicemindede teamplayer med en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Du trives med at udfordre dine interne samarbejdspartnere på en god og konstruktiv måde. Dine analytiske evner sikrer dig et godt indblik i projekterne, og du har hele tiden en god fornemmelse for, hvilke projekter, der kræver din særlige opmærksomhed og opfølgning.

Du trives med et stort, selvstændigt ansvar i dagligdagen.

Du har formentligt en uddannelse som HD-R eller Cand.merc.aud.
 
Branchekendskab er en fordel.

Du refererer til koncernøkonomichefen.
 

Der tilbydes

Stillingen som Chief Business Controller er for den rette person et særdeles spændende og udviklende job.

I TK Development kommer du til at arbejde i et unikt arbejdsmiljø med plads til den enkelte og en positiv atmosfære præget af gensidig respekt, ærlighed og tillid.

Der tilbydes en gagepakke, der fuldt ud lever op til kvalifikationerne.

 

Stillingen er netop besat.