Danish Toplight søger en dygtig og ambitiøs byggeleder / beregner, der sætter en ære i at få færdiggjort projekterne i rette kvalitet og til aftalt tid.
Danish Toplight søger en dygtig og ambitiøs byggeleder / beregner, der sætter en ære i at få færdiggjort projekterne i rette kvalitet og til aftalt tid. Danish Toplight søger en dygtig og ambitiøs byggeleder / beregner, der sætter en ære i at få færdiggjort projekterne i rette kvalitet og til aftalt tid.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Byggeleder / beregner til Danish Toplight


- mulighed for medejerskab på sigt

 

Danish Toplight har stor ekspertise inden for glas- og alufacader, glastag, ovenlysvinduer m.v. Virksomheden er ordreproducerende og fremstiller specialfremstillede designløsninger. Danish Toplight fremstiller og monterer glasfacader til boliger, varehuse, centre, kontorer og meget mere. Danish Toplight, der er beliggende i Aars, er ejet af Midtjysk Tagpap Service Aps.

Om jobbet

Med henblik på at styrke og professionalisere virksomheden søges en dygtig byggeleder/beregner.

Virksomheden, der i dag består af en mindre organisation, har et betydeligt vækstpotentiale bl.a. i kraft at et stærkt renommé samt en række anerkendte referenceprojekter.

 

Der lægges afgørende vægt på, at du som byggeleder/beregner kan tage selvstændigt ansvar for, at ordrer gennemføres med kvalitet og effektivitet fra a til z - herunder at sikre at tidsfrister og budgetter overholdes.

 

Som byggeleder/beregner bliver din første opgave at sikre dig en god indsigt i virksomhedens produktprogram samt at få dig et overblik over igangværende opgaver. I forlængelse heraf forventes, at du foretager en grundig vurdering af, hvordan der fremover kan sikres et godt produktions- og monteringsflow fra ordreindgang til projektaflevering hos kunden.

 

For den rette person er der mulighed for på sigt at opnå medejerskab af virksomheden.

Om dig

Det forventes, at du har en håndværksmæssig baggrund (tømrer) suppleret med konstruktøruddannelse el.lign.

 

Du er struktureret og motiveres af at få færdiggjort projekterne i rette kvalitet og til aftalt tid. Du er udadvendt og opsøgende i din adfærd.

Du har konstruktionserfaring og du har indsigt i flow og produktionsprocesser. Du er vant til at kommunikere i øjenhøjde med folk i byggebranchen.

 

Du er kendt for at være en er en god planlægger med et skarpt blik for kritiske forhold i produktionsprocessen. Du har vist, at du med din koordinerings- og proceskompetencer – samt dine formidlingsevner – kan skabe markante resultater.


Ansøgning m.v.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, tlf. 22 44 04 06.

 

Ansøgning mrk. ”550 - Byggeleder/beregner” sendes til job@hedegaardmanagement.dk.