Har du et internationalt mindset, er du erfaren indenfor salg og forretningsudvikling, og har du tidligere haft succes med at kombinere teknisk viden og salg – så er her en unik jobmulighed hos RTXs nyeste forretningsområde: Headset.
Har du et internationalt mindset, er du erfaren indenfor salg og forretningsudvikling, og har du tidligere haft succes med at kombinere teknisk viden og salg – så er her en unik jobmulighed hos RTXs nyeste forretningsområde: Headset. Har du et internationalt mindset, er du erfaren indenfor salg og forretningsudvikling, og har du tidligere haft succes med at kombinere teknisk viden og salg – så er her en unik jobmulighed hos RTXs nyeste forretningsområde: Headset.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Business Manager til RTX, Headset


Har du et internationalt mindset, er du erfaren indenfor salg og forretningsudvikling, og har du tidligere haft succes med at kombinere teknisk viden og salg – så er her en unik jobmulighed hos RTX.

 

 

Om RTX

RTX A/S er en af verdens førende udviklingsvirksomheder inden for trådløs kommunikation.

 

Virksomheden er børsnoteret og beskæftiger 230 medarbejdere, med hovedkontor i Nørresundby og afdelinger i Hong Kong og USA. RTX A/S er en innovativ virksomhed i en positiv udvikling.


Virksomheden har gennemført mere end 950 trådløse projekter fra design-fasen, udvikling, test og til produktion.

 

Mange globale brands lægger deres løsninger i hænderne på RTX A/S, der er stolte over at levere know-how til kunder som Microsoft, Philips, Plantronics, NEC, Sennheiser og mange flere.

Om stillingen

Som Business Manager bliver du ansvarlig for salget i RTX's nyeste forretningsområde: Headset.

 

Med baggrund i stærk teknisk knowhow og dyb markedsindsigt har RTX udviklet en række headset produkter som ODM producent.

 

Du bliver en af de absolutte frontfigurer i forbindelse med det nye forretningsområdes globale markedsudvikling, salg og vækstplaner. Du får reference til direktøren for Business Communications.

 

Som Business Manager bliver du ansvarlig for både at skabe og vedligeholde stærke kunderelationer på internationalt niveau og får en bred kontaktflade både internt og eksternt.

 

I dagligdagen sørger du for at kombinere din indsigt i kundens krav og din viden om RTX’s produkter, for derigennem at skabe løsninger der er til gavn for både RTX og kunden.

 

Du vil komme til at stå i spidsen for et stærkt team, der består af en række nøglemedarbejdere. Særligt vil du få et tæt samarbejde med en intern projektleder for sammen at sikre deadlines og scope i forhold til udviklingen af nye produkter og kundetilpasninger.

 

Der er tale om en særdeles attraktiv stilling på et højt internationalt plan, hvor du personligt får mulighed for at præge udviklingen. Det er derfor af afgørende betydning, at du trives i en dynamisk organisation, som har ambitiøse vækst- og salgsmål.

 

Dine opgaver vil blandt andet inkludere at:

  • sikre indfrielsen af mål indenfor omsætning, indtjening og kundetilfredshed
  • etablere stærke kundesamarbejder – herunder sikre en tæt dialog for at skabe forståelse for kundens projekter og pipeline
  • varetage salgsprocessen gennem alle faserne – fra tilbud til kontrakt
  • samle viden om markedsudvikling, kunderne og konkurrenternes aktiviteter, samt nye tendenser og udviklinger indenfor produktkategorien

  • sikre at viden om kunder og markedstendenser deles internt 

  • promovere RTX og de nye headsets på relevante internationale messer

 

Om dig

Du motiveres af forretningsudvikling, relationsskabende salg og af at gøre en forskel i din hverdag.

 

Du bruger professionalisme, entusiasme og en proaktiv selvstændig indsats til at skabe succes i dit job. Du har ambitioner for dig selv og for den virksomhed du er en del af.

 
Din arbejdsstil er kendetegnet ved personligt engagement og ved viljen til at lykkes, både personligt og som en del af et team. Du er derfor både handlekraftig, vedholdende og energisk.
 
Du har et godt overblik, og du er en person, som folk kan lide at arbejde sammen med i en travl hverdag.

 

Du er analytisk, har et stort energiniveau, er resultatorienteret og er dedikeret i forhold til at dine mål og deadlines. Du har samtidig det fornødne overblik, der skal til for at gennemføre vigtige forhandlinger og lukke aftaler.
 
Som kandidat til stillingen forventes du at have minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har vist succes med internationalt salg.

 

Din teoretiske baggrund kan være som ingeniør, cand. merc. eller lignende. Det vigtigste er, at du kombinerer en teknisk forståelse med en kommerciel tankegang.


Det forventes, at du ubesværet kan begå dig på engelsk og dansk i både skrift og tale.

 

Udgangspunktet for stillingen vil være RTXs hovedkvarter i Nørresundby, da der er tale om en international stilling, må der påregnes en del rejseaktivitet i jobbet.

 

 

 


Ansøgning


Nærmere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Jens Erik Hedegaard, 22 44 04 06 eller Karsten Romby Larsen, tlf. 21 77 23 44.

 

Ansøgning mrk. “481 – Business Manager” sendes til job@hedegaardmanagement.dk