Stillingen er netop besat.
Stillingen er netop besat. Stillingen er netop besat.


FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

Area Sales Manager


- Nøgleposition i familieejet virksomhed der i flere år har været gazelle virksomhed.

 

Limitech A/S er en højt respekteret producent af multifunktionelle batch mixers til fødevareindustrien. Virksomheden leverer både stand-alone maskiner og komplette proceslinjer skræddersyet til individuelle behov. Limitech A/S sælger udstyr gennem agenter og strategiske samarbejdspartnere. Kerneforretningen Batch Blanding og UHT udstyr til flydende levnedsmidler. Virksomheden, der blev grundlagt i 1993, har base i Aabybro. Se mere om Limetech A/S her: www.limitech.dk

 

Stillingen

Limitech A/S har en klar vækststrategi, og du bliver en væsentlig del af at realisere den fortsatte vækst.

 

Du får store udviklingsmuligheder, således at du via dine salgsresultater og håndtering af markeder og kunder kan udvikle dig til Sales Manager med det samlede salgsansvar i virksomheden.

 

Der sælges unikke, kundetilpassede produkter/projekter til kunder world wide, hvor salget primært foregår igennem agenter/forhandlere. Slutkunderne er typisk store og velkendte mærkevareproducenter, der vælger Limitech A/S’s produkter og løsninger grundet de unikke produktløsninger kombineret med en vedholdende fokus på høj kvalitet og service.

 

Du kommer til at referere til den administrerende direktør, der samtidig er en af ejerne. Samtidig kommer du til at indgå i et koordinerende team af ledere, der repræsenterer salg, produktion og teknik/projektledelse. Herigennem får du også mulighed for at påvirke virksomhedens mere overordnede udvikling.

 

Du overtager en række etablerede markeder, hvor du skal udvikle disse, således at der opnås vækst og yderligere markedsandele. Samtidig forventes det, at du kan etablere nye markeder via igangsættelsen af nye agenter/forhandlere. Det forventes endvidere, at du er god til at identificere nye salgs- og markedsmuligheder - herunder nye muligheder for anvendelsen af de eksisterende/modificerede produkter og løsninger fra Limitech A/S.

  

Du bliver budgetansvarlig for dine områder, både i forhold til omsætning og indtjening samt for den marketingsupport, der skal til overfor agenter/forhandlere. Du bliver involveret i den samlede salgsproces, og du motiveres af at afdække nye leads, som i et samarbejde med agenter/forhandlere bliver konverteret til nye profitable kunder.

 

Kompetenceprofil

Du har erfaring med at arbejde på BtB markedet med projektsalg af tekniske løsninger, herunder også erfaring med at arbejde via agenter/forhandlere internationalt. Du skal kunne afdække, hvordan de enkelte agenter/forhandlere bedst motiveres og aktiveres til at skabe det salg og den vækst, der ønskes. Du skal kunne fremvise dokumenterede resultater for, hvordan du via din indsats har skabt øget salg og vækst igennem årene.

 

Det er naturligt og velkendt for dig at udarbejde salgs- og markedsplaner samt identificere nye markedsmuligheder baseret på en indsigt i markeds- og konkurrentforhold. Du vil samtidig indgå i et samspil med den adm. direktør i at udvikle fremadrettede salgs- og markedsstrategier. Du forstår værdien af at vidensdele såvel internt i virksomheden som overfor agenter/forhandlere. Du ved, at resultater skabes igennem en kombination af et selvstændigt drive og en solid fælles indsats.

 

Der er tale om en selvstændig stilling med stor frihed, hvor du samtidig skal være en god team spiller; dette både internt som eksternt overfor agenter/forhandlere. Det forudsætter, at du er målrettet og struktureret i din tilgang til tingene. Det forventes, at du har gode kommunikative egenskaber, som kan anvendes på alle niveauer i en organisation samt et resultatorienteret og kommercielt mindset, der er kombineret med en teknisk indsigt. Når projekter bliver for teknisk orienterede, vil de blive overdraget til teknisk afdeling.

 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor der er god mulighed for at præge dine egne muligheder via de resultater, der skabes.

 

Der vil være ca. 40 rejsedage om året - primært i Europa. Det forventes, at du er flydende i skrift og tale på minimum engelsk og gerne et yderligere fremmedsprog som evt. tysk. 


 

 

Stillingen er netop besat.