Hedegaard Management er netop nu i dialog med en række særdeles kompetente personer der i dag bestrider krævende og udfordrende jobs i dansk erhvervsliv, men som samtidig har besluttet at de når den rette mulighed byder sig, er indstillet på at skifte til et nyt lederjob.
Hedegaard Management er netop nu i dialog med en række særdeles kompetente personer der i dag bestrider krævende og udfordrende jobs i dansk erhvervsliv, men som samtidig har besluttet at de når den rette mulighed byder sig, er indstillet på at skifte til et nyt lederjob. Hedegaard Management er netop nu i dialog med en række særdeles kompetente personer der i dag bestrider krævende og udfordrende jobs i dansk erhvervsliv, men som samtidig har besluttet at de når den rette mulighed byder sig, er indstillet på at skifte til et nyt lederjob.

REKRUTTERINGSPROCESSEN

FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

For virksomheder

 

Hos Hedegaard Management leverer vi ikke standardydelser, og vi sætter en ære i at opretholde vores høje serviceniveau gennem hele processen. Netop derfor garanterer vi, at vi aldrig udfører venstrehåndsarbejde.

 

Står I overfor at skulle besætte leder- og specialiststillinger, stiller vi gerne op til en uforpligtende drøftelse om, hvordan vi kan finde de bedst egnede kandidater til netop jeres virksomhed.


Vi er netop nu i dialog med en række særdeles kompetente personer, der i dag bestrider krævende og udfordrende stillinger i dansk erhvervsliv, men som samtidig har besluttet, at de er indstillede på at skifte til et nyt lederjob, når den rette mulighed viser sig.

 

Der er tale om højt kvalificerede kandidater til stillinger som:


  • Administrerende direktør
  • Fagdirektører
  • Funktionsledere og specialister


Hedegaard Management er endvidere i dialog med kompetente bestyrelseskandidater.

 

I kan ved henvendelse til Hedegaard Management høre nærmere om ovennævnte topkandidaters kvalifikationer.

 

I menuen til venstre kan I læse mere om, hvad I som virksomhed kan forvente af jeres samarbejde med os.