TILMELD EMNEBANK ANSæTTELSESPROCESSEN

FOR VIRKSOMHEDER FOR KANDIDATER UDVALGTE JOBS

For kandidater

Er du klar til det næste skridt i din karriere?


Er du på jagt efter nye udfordringer?Hedegaard Management har gennem årene ansat adskillige, højt kvalificerede kandidater til krævende stillinger, og vi er altid på udkig efter nye talenter.

 

Når vores kunder skal have en ledig stilling besat, finder vi ofte egnede kandidater i Emnebanken. Som kandidat i Emnebanken kan du forvente at blive kontaktet, når vi får en stilling, hvor netop din profil er relevant. Hver gang vi påtager os en ny opgave, gennemgår vi Emnebanken for interessante kandidater, og på baggrund af CV’erne vurderer vi, hvilke profiler vi ser som potentielle varetagere af den pågældende stilling. Når vi har kontaktet dig, kan du vælge at sende en motiveret ansøgning til det givne job – og du er dermed i betragtning til stillingen.

 

Emnebanken er altså din mulighed for at blive set, og samtidig en mulighed for uforpligtende at blive kontaktet angående relevante jobs.I menuen til venstre kan du tilmelde dig Emnebanken og desuden læse mere om ansættelsesprocessen hos Hedegaard Management.